JULY, 5, 2024

De Top 10 Nederlandse Blogs om te Volgen in 2024

🕒 12 MIN LEESTIJD

Introductie

Blogs spelen tegenwoordig een grote rol in ons dagelijks leven. Ze zijn niet alleen een bron van informatie, maar ook van inspiratie en vermaak. Of je nu houdt van koken, cultuur, financiën of lifestyle, er is altijd wel een blog die bij je past. In Nederland zijn blogs de afgelopen jaren enorm gegroeid en geëvolueerd. Wat begon als eenvoudige persoonlijke dagboeken, zijn nu professionele platforms met een grote invloed. In dit artikel bespreken we de top 10 Nederlandse blogs die je in 2024 zeker moet volgen.

Deel de blog met vrienden

DutchReview Startpagina

1. DutchReview

DutchReview is echt een must-read voor expats en Nederlanders met een brede blik. Deze blog biedt een schat aan informatie over alles wat met Nederland te maken heeft. Ze schrijven over cultuur, politiek en geschiedenis. Wil je weten hoe het Nederlandse zorgsysteem werkt? Of wat je moet weten om Koningsdag te vieren? Je vindt het hier allemaal. Het leuke aan DutchReview is de mix van humor en serieuze analyses. Het is alsof je met een goede vriend praat die je alles vertelt over Nederland.

En tegelijkertijd ook leuk voor Nederlanders. Want soms leer je jezelf beter kennen door de ogen van een ander, toch?

DutchReview is niet alleen populair, maar ook super invloedrijk. Ze hebben een enorme aanhang op social media en hun artikelen worden veel gedeeld en besproken. Dit laat zien hoe belangrijk ze zijn, vooral binnen de expatgemeenschap. Ze behandelen allerlei onderwerpen, van Nederlandse cultuur en politieke kwesties tot praktische tips voor expats. Ze delen ook persoonlijke verhalen van expats, wat zorgt voor een gevoel van verbondenheid.

Turning Dutch Startpagina

2. Turning Dutch

Turning Dutch is geschreven door een expatmoeder en biedt een intieme kijk in haar leven in Nederland. Ze deelt haar dagelijkse ervaringen, van cultuurshock tot het opvoeden van kinderen in een ander land. Haar verhalen zijn eerlijk, grappig en soms ontroerend. Het is echt alsof je haar persoonlijke dagboek leest.

Deze blog is een steunpilaar voor veel expats. De persoonlijke verhalen bieden herkenning en steun. Expats vinden hier praktische tips en een gevoel van gemeenschap. Dat maakt Turning Dutch een waardevolle bron voor iedereen die in Nederland woont of van plan is te verhuizen.

De onderwerpen zijn heel divers. Ze schrijft over opvoeding, integratie en persoonlijke groei. Ook praktische tips, zoals het vinden van een huisarts of het volgen van Nederlandse taalcursussen, komen aan bod. Het voelt alsof je advies krijgt van een vriendin die al precies weet hoe alles werkt.

Culy.nl Startpagina

3. Culy.nl

Als je van koken en lekker eten houdt, is Culy.nl echt iets voor jou. Deze blog biedt elke dag nieuwe recepten en kookideeën. Van snelle maaltijden tot uitgebreide diners, er is voor ieder wat wils. De recepten zijn creatief en vaak verrassend. Hierdoor kun je altijd iets nieuws proberen.

Culy.nl heeft een sterke aanwezigheid in de Nederlandse kookgemeenschap. Ze werken samen met bekende chefs en delen exclusieve recepten. Op social media zijn ze ook heel actief. Hun fans proberen graag hun gerechten uit en delen hun ervaringen. Dit maakt Culy.nl een belangrijke speler in de culinaire wereld.

De blog richt zich op seizoensgebonden gerechten, kooktechnieken en de nieuwste voedseltrends. Daarnaast vind je hier ook artikelen over bijzondere eetervaringen en restaurantreviews. Perfect om je kookkunsten naar een hoger niveau te tillen. Het voelt alsof je elke dag een nieuwe culinaire ontdekking doet.

CityMom.nl Startpagina

4. CITYMOM.nl

Ben je een moeder die in de stad woont? Dan is CITYMOM.nl your online place to go. Deze blog biedt praktische tips en advies over het stadsleven met kinderen. Of het nu gaat om kindvriendelijke restaurants, leuke uitjes of handige opvoedingsadviezen, CITYMOM.nl heeft het allemaal. Het is een echte gids voor stedelijke moeders.

De blog heeft een grote invloed op stedelijke moeders in Nederland. De artikelen zijn praktisch en informatief, wat ze erg populair maakt. Moeders vinden hier inspiratie en advies om het stadsleven met kinderen goed te organiseren. Hierdoor wordt het leven in de stad een stuk makkelijker.

CITYMOM.nl behandelt onderwerpen zoals kindvriendelijke hotspots, kindermode en opvoedingsadvies. Ook geven ze veel tips voor het inrichten van kinderkamers en het vinden van de beste scholen in de stad. Het voelt alsof je advies krijgt van een ervaren moeder die alle kneepjes van het vak kent.

Frencesca Kookt Startpagina

5. Francesca Kookt

Francesca Kookt is dé blog voor iedereen die van koken houdt. Je vindt hier een breed scala aan recepten, van snelle maaltijden tot uitgebreide diners. Francesca deelt ook handige kooktips en productrecensies. Haar blog is een goudmijn voor iedereen die graag in de keuken staat.

Francesca heeft een grote invloed in de Nederlandse culinaire wereld. Ze werkt samen met merken en deelt exclusieve recepten. Haar recepten zijn makkelijk te volgen en inspireren velen om zelf te koken. Het is echt alsof je samen met een vriendin in de keuken staat en nieuwe gerechten uitprobeert.

De blog focust op familiegerechten, kooktips en productrecensies. Francesca deelt ook persoonlijke verhalen en culinaire reiservaringen. Dit geeft de blog een persoonlijk tintje en maakt het extra leuk om te lezen. Je krijgt het gevoel dat je deel uitmaakt van haar culinaire avonturen.

Radical Fire Startpagina

6. Radical FIRE

Wil je meer leren over financiële onafhankelijkheid? Ga naar Radical FIRE. Ze geven advies over sparen, beleggen en het verhogen van je inkomen. Hun doel is om jou te helpen een financieel vrij leven te leiden.

Deze blog is een belangrijke bron voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke financiën. De artikelen zijn informatief en motiverend. Ze helpen mensen hun financiële doelen te bereiken. Het voelt alsof je een persoonlijke coach hebt die je helpt financieel succesvol te worden.

Radical FIRE behandelt onderwerpen zoals sparen, beleggen en financiële vrijheid. Ze delen ook persoonlijke verhalen en succesverhalen van mensen die hun financiële doelen hebben bereikt. Het is inspirerend en geeft je de tools die je nodig hebt om je eigen financiële dromen waar te maken.

Mamsatwork Startpagina

7. Mamsatwork

Mamsatwork is een blog voor werkende moeders. De blog biedt persoonlijke verhalen en productrecensies. De artikelen zijn eerlijk en vaak met een vleugje humor, wat ze leuk maakt om te lezen.

Deze blog biedt veel herkenning en steun aan werkende moeders. De persoonlijke verhalen en praktische tips helpen moeders om een balans te vinden tussen werk en gezin. Mamsatwork is echt een vriend voor iedereen die de uitdaging van het combineren van werk en moederschap kent.

De blog behandelt onderwerpen zoals werk-privé balans, opvoeding en productrecensies. Ze delen ook praktische tips voor multitasking en het leven van een werkende moeder. Het voelt alsof je praat met een vriendin die precies begrijpt wat je doormaakt en je de beste adviezen geeft.

Stuff Dutch People Like Startpagina

8. Stuff Dutch People Like

Stuff Dutch People Like biedt een humoristische kijk op de Nederlandse cultuur. Ze belichten de unieke aspecten van Nederlandse gewoontes, zoals de fietscultuur en het eten van drop. Het is echt grappig en herkenbaar.

Deze blog is populair onder zowel Nederlanders als expats. De humoristische aanpak maakt de blog leuk om te lezen en zorgt voor veel herkenning en plezier. Het voelt alsof je samen met een vriend grappige anekdotes deelt over Nederland.

Stuff Dutch People Like behandelt onderwerpen zoals Nederlandse gewoontes, taal en cultuur. Van fietsen tot typisch Nederlandse snacks, alles komt aan bod. Het is een luchtige en leuke manier om meer te leren over de Nederlandse cultuur.

Een beetje lachen om jezelf kan nooit kwaad. Je moet jezelf niet al te serieus nemen, zeg maar.

31mag Startpagina

9. +31mag

+31mag biedt diepgaande analyses en actuele nieuwsberichten over Nederland. De artikelen zijn geschreven in het Italiaans en Engels, wat de blog uniek maakt. Ze bieden een frisse kijk op het nieuws en zorgen voor een beter begrip van de huidige gebeurtenissen.

Deze blog biedt nieuwe perspectieven op het nieuws en is een belangrijke bron van informatie. De diepgaande analyses bieden nieuwe inzichten en zorgen voor een beter begrip van de actuele gebeurtenissen in Nederland.

+31mag behandelt onderwerpen zoals politiek, maatschappij en cultuur. Ook zijn er artikelen over actuele nieuwsgebeurtenissen en achtergrondverhalen. Het voelt alsof je een diepgaand gesprek voert met iemand die echt weet waar hij het over heeft en je helpt om de complexe wereld van het nieuws te begrijpen.

The Tortillla Channel Startpagina

10. The Tortilla Channel

The Tortilla Channel is een foodblog vol heerlijke recepten en prachtige voedselfotografie. De focus ligt vaak op de Mexicaanse keuken, maar er is ook veel variatie. Deze blog biedt inspiratie voor iedereen die van koken houdt.

Deze blog heeft een sterke invloed op de culinaire gemeenschap. De recepten zijn creatief en gemakkelijk te volgen. De mooie foto's maken het extra aantrekkelijk om de recepten uit te proberen. Het voelt alsof je een kookles krijgt van een vriend die de beste recepten kent.

The Tortilla Channel behandelt onderwerpen zoals de Mexicaanse keuken, gezonde recepten en kooktips. Ook zijn er artikelen over kooktechnieken en productreviews. Het is een geweldige bron van inspiratie voor iedereen die zijn kookkunsten wil verbeteren en nieuwe gerechten wil proberen.

Conclusie

Deze top 10 Nederlandse blogs laten zien hoe divers en boeiend de blogwereld kan zijn. Van cultuur en koken tot persoonlijke financiën en expatervaringen, er is voor ieder wat wils. Deze blogs vormen een belangrijk onderdeel van de digitale media-omgeving in Nederland en zullen dat in de toekomst blijven doen.

Bij Promotorz zijn we enthousiast over de impact en het potentieel van deze blogs. Blijf ons volgen voor meer updates en informatie over de beste blogs in Nederland. En natuurlijk proberen we zelf ook te leren van zulke topblogs. Hoe schrijven ze? Welke links hebben ze in hun teksten? Wat maakt de inhoud zo boeiend? Zo kunnen we voorop blijven lopen op het gebied van promotie en marketing. Denk aan onze blogs, Promo Show, het gebruik van influencers, social media, en het werken met de nieuwste technologieën om onze klanten te helpen hun doelen te bereiken.

Leuk dat je meedoet!

Een belangrijke spelregel is dat jij je hier aanmeldt VOORDAT de show start en ons volgt met minimaal 1 echte social media account. Zo verzeker jij jouw deelname aan deze show. Ook geeft dit ons toestemming om jou op de hoogte te houden met alle details en notificaties over al onze shows.

Aanmelden en meedoen is geheel kosteloos
Dankjewel! Jouw aanmelding is nu verzonden!
Oeps! Iets gaat fout bij het aanmelden.
Bekijk spelregels

Volg ons via Social Media

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes

Aanmelden voor nieuwsbrief van
PROMOTORZ

Dankjewel! Jouw aanmelding is nu verzonden.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Populaire Blogs

AANMELD

FORMULIER

Thank you! Your submission has been received!
Oops, something went wrong while filling out the form.
Aanmelden en meedoen is geheel kosteloos.
Bekijk spelregels
promotorz form  image
promotorz home

Bekijk nu onze "Promo Show" pagina.

KLIK HIER!