MAY, 20, 2024

De Weggeef Show: Win Jouw Shopdag in Amsterdam

🕒 10 MIN LEESTIJD

Ontdek de "Weggeef Show"

Ben je klaar voor een dosis spanning en sensatie? Maak kennis met de "Weggeef Show" van Promotorz. Je krijgt de kans om €250 te winnen voor een fantastische shopdag in Amsterdam. Deze dynamische game show brengt maandelijks deelnemers samen die live spannende uitdagingen aangaan. En alles is gestreamd voor een enthousiast online publiek.

In dit blog nemen we je mee achter de schermen van de show. Je krijgt niet alleen een helder overzicht van de spelregels, maar we stellen ook de influencers voor die deze maand de show zullen verrijken. Elke aflevering wordt geleid door bekende gezichten die de uitdagingen presenteren en de deelnemers door de spellen leiden.

Of je nu overweegt zelf mee te doen of gewoon lekker vanaf de zijlijn wilt genieten, dit blog biedt alle informatie die je nodig hebt om volop van de "Weggeef Show" te genieten. Lees verder om te ontdekken hoe jij kunt deelnemen of hoe je de actie live kunt volgen. Mis het niet, want elke show zit vol verrassingen en jij kunt zomaar de volgende winnaar zijn!

Deel de blog met vrienden

Spelregels en Livestream

De "Weggeef Show", een spin-off van de populaire "Promo Show", biedt fans de kans om elke maand €250 te winnen. Deze prijs moet worden uitgegeven in Amsterdam bij een van de volgende locaties: MediaMarkt, een supermarkt, Gamemania, of JD Sports. Deelname aan de show is volledig gratis en toegankelijk voor iedereen die de volgende stappen volgt.

Deelnamevereisten:

  1. Volg de Promotorz social media accounts.
  2. Like de aankondigingspost van de "Weggeef Show".
  3. Tag vrienden in de reacties om ook deel te nemen.

Tijdens de live uitzending op de eerste van de maand om 19:00, maken de presentatoren een telefoonnummer bekend. De eerste persoon die dit nummer belt tijdens de livestream en aan de lijn komt, wint de prijs van €250.

De livestream is te volgen op Facebook, Instagram, TikTok en YouTube. De winnende kijker kiest op welk van deze platforms hij de prijs wil ontvangen, wat ook bepaalt waar de €250 uitgegeven mag worden in Amsterdam.

De Winnaar

Zodra iemand de "Weggeef Show" wint, start een unieke ervaring. De winnaar krijgt €250 om te spenderen in Amsterdam bij een van de vooraf bepaalde winkels: MediaMarkt, een supermarkt, Gamemania, of JD Sports. Deze keuze hangt af van het platform waarop de winnaar actief was tijdens de winnende livestream.

De winnaar wordt uitgenodigd om op een specifiek afgesproken dag naar Amsterdam te komen. Deze dag wordt niet alleen een winkeldag, maar ook een speciale ervaring waarbij de winnaar gefilmd wordt tijdens het shoppen. Dit is niet alleen leuk voor de winnaar zelf, maar dient ook als bewijs voor de volgers dat de prijs daadwerkelijk is uitgegeven en dat de deelname aan de show volledig kosteloos is.

Na de shopdag wordt het videomateriaal bewerkt en gepost op de diverse social media kanalen van Promotorz. Dit geeft een levendig en authentiek beeld van de winst en het plezier van de winnaar, en stimuleert anderen om ook deel te nemen aan toekomstige edities van de "Weggeef Show".

Even voorstellen: Onze Showhosts

In deze editie van de "Weggeef Show" stellen we je graag voor aan onze bijzondere showhosts. Deze getalenteerde influencers brengen elk hun eigen unieke stijl en energie mee. Maak kennis met de gezichten die je door de show heen zullen leiden:

Model Sanne Mcdaniels in de Weggeef Show van Promotorz

In de schijnwerpers van de Weggeef Show van Promotorz, willen we graag een bijzonder persoon introduceren. Haar naam is Sanne McDaniels, een Nederlands model bij Galucci, maar ze is zoveel meer dan dat. Ze is een vrouw, een moeder, en iemand die haar privéleven koestert.

In een wereld waar sociale media vaak een vertekend beeld geven van het leven van een model, kiest Sanne ervoor om een stap terug te doen. In plaats van haar leven in de schijnwerpers te zetten, kiest ze ervoor om haar privéleven te beschermen. En dat siert haar. Het zegt veel over wie ze is - iemand die de waarde van privacy begrijpt en respecteert.

Maar voor degenen die het geluk hebben om deel uit te maken van haar wereld, is Sanne de vriendin die je je zou wensen. Ze is niet alleen een succesvol model, maar ook een liefdevolle moeder en echtgenote. Ze is een rolmodel in de ware zin van het woord - iemand die laat zien dat je zowel in je carrière als in je persoonlijke leven succesvol kunt zijn.

Sanne is een schoonheid, niet alleen aan de buitenkant, maar ook van binnen. Ze straalt vriendelijkheid uit en heeft een warme, hartelijke persoonlijkheid die mensen naar haar toe trekt. Ze is een inspiratie voor velen, en we zijn trots om haar te mogen voorstellen aan onze lezers.

Daarom stellen we met trots als gastvrouw van de Weggeef Show aan jou voor: de prachtige en getalenteerde Sanne. Een vrouw die ons eraan herinnert dat ware schoonheid van binnen komt, en dat privacy iets is om te koesteren. We kijken ernaar uit om meer van haar te zien in de toekomst. Volg haar op @portfolio_model_sanne om op de hoogte te blijven van haar reis.

Raymend Soleana: Inspirerende Fitness Motivator & Model

Raymend Soleana is een prominente figuur in de wereld van body en fitness, wiens invloed zich uitstrekt tot ver buiten de sportschool. Als inspirerende fitness motivator en model, maakt Raymend gebruik van zijn sociale media platforms om zijn passie voor fitness en gezond leven te delen met een breed publiek. Op Instagram is hij actief onder de naam @ambitionwithrayy, waar hij niet alleen zijn fitnessregime deelt, maar ook motiverende berichten plaatst die zijn volgers aanzetten tot een actievere en gezondere levensstijl.

Hij staat bekend om zijn samenwerking met BodyandFit.nl als atleet, waarbij hij zijn volgers een kortingscode biedt, wat zijn betrokkenheid en invloed in de fitnessgemeenschap benadrukt. Naast zijn fitnessactiviteiten is Raymend ook actief als model, wat te zien is op zijn modelleringspagina @ray_inframe. Hoewel deze pagina minder volgers heeft, toont het zijn veelzijdigheid en zijn vermogen om plezier te hebben voor de camera.

Raymend’s betrokkenheid bij modelmanagementbureaus zoals JR Model Management en zijn professionele e-mailadres, vermeld op zijn Instagram, onderstrepen zijn professionele aanpak en toewijding aan zijn carrière in zowel fitness als modelleren. Deze aspecten van zijn leven leveren niet alleen inspiratie maar ook concrete hulpmiddelen voor mensen die geïnteresseerd zijn in zowel persoonlijke training als modellenwerk.

Als showhost van de "Weggeef Show" brengt Raymend zijn charisma en expertise naar voren, waardoor hij een bron van inspiratie en motivatie is voor deelnemers en kijkers. Zijn vermogen om anderen aan te moedigen en te inspireren is wat hem onderscheidt als een invloedrijke persoonlijkheid in de fitnesswereld. Door zijn actieve aanwezigheid op sociale media en zijn samenwerking met bekende merken heeft Raymend een loyale volgersbasis opgebouwd die waarde hecht aan zijn advies en zijn levensstijl.

Cicille Geutjes: Model

Cicille Carmen Geutjes is een opkomende ster in de modellenwereld, bekend onder haar Instagram-gebruikersnaam @ciesss. Met een actieve aanwezigheid op sociale media, deelt ze niet alleen haar leven als model, maar toont ze ook haar passie voor fitness en festivals, wat haar een boeiend figuur maakt voor een breed scala aan volgers.

Haar actieve sociale netwerk getuigt van haar betrokkenheid en interactie met haar gemeenschap. Ze is niet alleen gefocust op modellenwerk; Cicille is ook een fervente gymbezoeker en deelt regelmatig haar workouts en gezonde levensstijl, waarbij ze vaak te zien is in Angel's Gym, een populaire fitnesslocatie.

Haar interesse in muziek, met name hardcore muziek, en festivals draagt bij aan haar veelzijdige persoonlijkheid en maakt haar relatable voor jongeren die dezelfde passies delen. Als model is ze verbonden aan Disstrikt Models, een agentschap dat haar helpt om zich verder te ontwikkelen en meer zichtbaarheid te krijgen binnen de modellenindustrie.

Als showhost van de "Weggeef Show" brengt Cicille een unieke combinatie van fitnessenthousiasme en modellenervaring naar voren. Haar dynamische persoonlijkheid en brede interessegebieden maken haar tot een inspirerende figuur voor deelnemers en kijkers. Haar vermogen om authentiek te blijven terwijl ze verschillende aspecten van haar leven navigeert, weerspiegelt haar capaciteit om een invloedrijk rolmodel te zijn, vooral voor jonge vrouwen die streven naar een evenwichtige en actieve levensstijl. Cicille's rol in de "Weggeef Show" benadrukt haar veelzijdigheid en haar toewijding om anderen te motiveren en te inspireren.

Steven van der Vliet: Danser & Entertainer

Steven van der Vliet is een naam die resoneert in de wereld van dans en entertainment. Zijn reis begon tijdens zijn sportopleiding aan het CIOS, waar hij zijn passie voor dans ontdekte. Na het afronden van zijn studie besloot hij dat dansen niet slechts een hobby was, maar zijn roeping. Dit leidde hem naar verschillende dansscholen in Nederland, waar hij zijn vaardigheden verfijnde en zich verder ontwikkelde als danser.

Steven studeerde aan het prestigieuze Fontys HBO Dans Uitvoerend in Tilburg. Hier leerde hij niet alleen de fijne kneepjes van het vak, maar kreeg hij ook de kans om op professioneel niveau te presteren. Naast zijn studie in Tilburg volgde hij ook een internationaal trainingsprogramma in Amsterdam, bekend als CIX. Dit programma biedt hem de mogelijkheid om zijn horizon te verbreden en internationale dansstijlen en technieken te leren.

Steven’s professionele carrière heeft een vliegende start genomen. Misschien heb je hem onlangs gezien op NPO1 bij Project Dans? Hij werkt als danser binnen diverse projecten en producties, waarbij hij keer op keer zijn veelzijdigheid en talent bewijst. Tijdens zijn tijd op het CIOS heeft hij geleerd om les te geven aan verschillende doelgroepen en leeftijdscategorieën, een vaardigheid die hem nu goed van pas komt in zijn professionele leven.

Gevestigd in Breda, staat Steven open voor boekingen en kan hij gecontacteerd worden. Hij is niet alleen actief als danser, maar ook als entertainer, waarbij hij zijn publiek weet te boeien met zijn energieke en aanstekelijke performances.

Op social media is Steven actief onder de gebruikersnaam @steven.vdvliet op Instagram, waar hij een groeiende volgersbasis heeft van 1.143 volgers. Zijn account weerspiegelt zijn professionele en persoonlijke leven. Het is gevuld met posts die zowel zijn dansbewegingen als zijn alledaagse momenten van vreugde delen. Hij is gewoon een enthousiaste jongen! Zijn bio benadrukt dat hij danst en trucs doet, altijd met een grote glimlach op zijn gezicht.

Voor wie geïnteresseerd is in de dynamische en inspirerende wereld van dans, biedt Steven een kijkje in het leven van een professional die zijn passie volgt. Zijn bijdrage als één van de showhosts van de "Weggeef Show" belooft niet alleen entertainment, maar brok enthousiasme.

Wij nodigen je van harte uit om deel te nemen aan de "Weggeef Show" en de spannende momenten zelf te ervaren. Vergeet niet om -net als wij- ook onze getalenteerde influencers te volgen voor meer updates en inspiratie. Laat deze kans niet liggen en wie weet ben jij wel de volgende winnaar die een onvergetelijke dag in Amsterdam beleeft!

Conclusie

De "Weggeef Show" biedt een opwindende kans om elke maand €250 te winnen voor een shopdag in Amsterdam. Deze unieke game show, gesponsord door cliënten van Promotorz, stelt deelnemers in staat om zonder kosten deel te nemen en prijzen te winnen die direct in de stad uitgegeven kunnen worden bij bekende winkels zoals MediaMarkt, een supermarkt, Gamemania, of JD Sports. Deelnemers moeten eenvoudigweg de social media accounts van Promotorz volgen, de post over de "Weggeef Show" liken en vrienden taggen. Tijdens de live uitzending, die plaatsvindt op de eerste van elke maand om 19:00, kan men winnen door als eerste het bekendgemaakte telefoonnummer te bellen.

Elke winnaar wordt uitgenodigd om op een geplande dag het gewonnen bedrag in Amsterdam te spenderen, waarbij hun shopervaring wordt gefilmd en gedeeld op social media. Dit bewijst de authenticiteit van de prijs en de transparantie van het spel. De maandelijkse promotie van de show door verschillende influencers, zoals Sanne Mcdaniels, Raymend Soleana, Cicille Geutjes en Steven van der Vliet, voegt een extra dimensie van betrokkenheid en entertainment toe.

Wij nodigen je van harte uit om deel te nemen aan de "Weggeef Show" en de spannende momenten zelf te ervaren. Vergeet niet om ook onze getalenteerde influencers te volgen voor meer updates en inspiratie. Laat deze kans niet liggen en wie weet ben jij wel de volgende winnaar die een onvergetelijke dag in Amsterdam beleeft!

Leuk dat je meedoet!

Een belangrijke spelregel is dat jij je hier aanmeldt VOORDAT de show start en ons volgt met minimaal 1 echte social media account. Zo verzeker jij jouw deelname aan deze show. Ook geeft dit ons toestemming om jou op de hoogte te houden met alle details en notificaties over al onze shows.

Aanmelden en meedoen is geheel kosteloos
Dankjewel! Jouw aanmelding is nu verzonden!
Oeps! Iets gaat fout bij het aanmelden.
Bekijk spelregels

Volg ons via Social Media

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes

Aanmelden voor nieuwsbrief van
PROMOTORZ

Dankjewel! Jouw aanmelding is nu verzonden.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Populaire Blogs

AANMELD

FORMULIER

Thank you! Your submission has been received!
Oops, something went wrong while filling out the form.
Aanmelden en meedoen is geheel kosteloos.
Bekijk spelregels
promotorz form  image
promotorz home

Bekijk nu onze "Promo Show" pagina.

KLIK HIER!